niedziela, 5 czerwca 2016

Konkurs!!! 3 osoby wygrywają lakiery Semilac

Zapraszam Was serdecznie do konkursu, w którym 3 osoby wygrywają dowolnie wybrane przez siebie lakiery Semilac.

Konkurs trwa już od 24.05 na facebooku, ale zgłaszać możecie się w obu miejscach do 25.06, a chyba warto :)
I miejsce- 3 kolory
II miejsce- 2 kolory
III miejsce- 1 kolor

Zasady:
- polubić Semilac na fb/instgramie 

 -publicznie obserwować mój blog i dodać baner konkursowy
 - odpowiedzieć na pytanie- Które kolory Semilac powinny być hitem lata 2016 i dlaczego?(mile widziane zdjęcie stylizacji przesłane na maila- gabipsuja@buziaczek.pl)

Dodatkowo możecie polubić mój fanpage(+1los) i obserwować instagram (bysia143)

Formularz zgłoszenia:

obserwuję blog jako:
lubię Semilac na fb jako:
lubię fanpage jako: Tak/ NIE
obserwuję instagram Semilac: Tak/ NIE(nazwa)
obserwuję instagram bysia143: Tak/Nie (nazwa)
odpowiedź:
email:


Jeśli wysyłacie propozycje stylizacji proszę w wiadomości dopisać nazwę pod jaką obserwujecie blog.

Powodzenia;***

28 komentarzy:

  1. obserwuję blog jako: Szmaragd
    Baner: http://szmaragdowy-deszcz.blogspot.com/

    lubię Semilac na fb jako: Magdalena Abramek
    lubię fanpage jako: NIE
    obserwuję instagram Semilac: NIE(nazwa)
    obserwuję instagram bysia143: Tak szmaragdowy_deszcz
    odpowiedź: fresh lime
    email: Mabramek9@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  2. obserwuję blog jako: rudy włos
    lubię Semilac na fb jako: Kasia S
    lubię fanpage jako: Tak Kasia S
    obserwuję instagram Semilac: Tak rudy_wlos
    obserwuję instagram bysia143: Tak rudy_wlos
    odpowiedź: fresh lime zdecydowanie
    email: kasdwaraz@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  3. obserwuję blog jako: Martyna Zawierucha
    lubię Semilac na fb jako: Martyna Zawierucha
    lubię fanpage jako: Tak
    obserwuję instagram Semilac: Tak: martynazawierucha
    obserwuję instagram bysia143: Tak: martynazawierucha
    odpowiedź: Hitem lata 2016 powinny być kolory Tutti Frutti i Szeherezada
    bo taki kolor na każdą porę dnia i nocy się nada
    Mani pięknie odmienia, od opalenizny odbija
    Noszenie takich kolorków ciekawskim spojrzeniom sprzyja
    Tutti Frutti soczysty, niczym czerwcowe truskaweczki
    Natiomiast Szeherezada jest jak dojrzewające w słońcu śliweczki
    Kolory soczyste, iście letnie oczywiście
    Dzięki takim odcieniom każde mani zabłyśnie :)
    email: martynazawierucha@wp.pl
    banner: https://www.facebook.com/cosmeticaddictiongabik/posts/490022757857948

    OdpowiedzUsuń
  4. obserwuję blog jako: blogemiliany
    lubię Semilac na fb jako: blogemiliany
    lubię fanpage jako: Tak blogemiliany
    obserwuję instagram Semilac: Tak blogemiliany
    obserwuję instagram bysia143: Tak blogemiliany
    odpowiedź: oczywiście 125 Swan Lake. Stawiam nie tylko na naturalne i pastelowe barwy, ale również te mocniejsze.
    email: blogemiliany@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. obserwuje blog jako.Agnieszka Gil,lubię Semilac na fb jako Agnieszka Gil,lubie fanpage jako tak,obserwuję instagram semilac TAK Agnieszka Gil,obserwuję instagram bysia 143 Tak Agnieszka Gil ODP.Jeśli lato to tylko z Lovley Mickey,Biscit,Pastel Beach w różnych zestawieniach i ombre.

    OdpowiedzUsuń
  6. obserwuje blog jako.Agnieszka Gil,lubię Semilac na fb jako Agnieszka Gil,lubie fanpage jako tak,obserwuję instagram semilac TAK Agnieszka Gil,obserwuję instagram bysia 143 Tak Agnieszka Gil ODP.Jeśli lato to tylko z Lovley Mickey,Biscit,Pastel Beach w różnych zestawieniach i ombre.

    OdpowiedzUsuń
  7. obserwuję blog jako: Adrianna Karpowicz
    lubię Semilac na fb jako: Adrianna KArpowicz
    lubię fanpage jako: Tak Adrianna Karpowicz
    obserwuję instagram Semilac: nie posiadam
    obserwuję instagram bysia143: nie posiadam
    odpowiedź: Uuwielbiam pastele i hologramy. To także najlepsze rozwiązania na lato. Semilac w swojej ofercie ma z wymienionych jedynie pastele. Niektóre z nich zresztą sama posiadam. Z całej palety najlepszymi pastelowymi kolorkami są: sweet pink, mint, banana, biscuit, violet cream i frappe + lady in grey. Szkoda, że fresh lime jest wycofany ponieważ byłby idealnym uzupełnieniem !
    email: adriannakarpowicz@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. https://www.facebook.com/adrianna.karpowicz/posts/777748135659072
      tu udostępniłam

      Usuń
    2. Ależ mieszam. Uzasadnienie odpowiedzi powtarzam ze zgłoszenia z fb: Dlaczego ? Po prostu! To całkowicie letnie kolorki pasujące do każdej stylizacji :)

      Usuń
  8. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  9. obserwuję blog jako: Immenseness bloguje! (nie mam zdjęcia w ikonce w obserwatorach)
    lubię Semilac na fb jako: Tak - Magdalena Łapczyńska
    lubię fanpage jako: Tak - Magdalena Łapczyńska
    obserwuję instagram Semilac: Tak - immenseness
    obserwuję instagram bysia143: Tak - immenseness
    odpowiedź: Dla mnie kolorem lata 2016 jest kolor Sleeping Beauty :) to jest moim zdaniem totalny hit 3w1, ponieważ jeden lakier jest jednocześnie pastelowy, neonowy i w letnim owocowym kolorze. Przepięknie wygląda przy muśniętej słońcem skórze, czy to na dłoniach czy stopach. Jest idealnie letni, kojarzy mi się z plażą i wakacjami nad morzem, czy w ciepłych krajach :) świetnie wygląda solo, ale można go też urozmaicać efektem syrenki czy np. czarnym orientalnymi, azteckimi czy geometrycznymi wzorami. Sleeping Beauty to moim zdaniem must-have każdej hybrydomaniaczki :)
    email: immenseness.bloguje@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dodałam banerek z konkursem na swoim blogu na dole: http://www.immenseness.pl/

      Usuń
  10. obserwuję blog jako:Aneta Pokornicka
    lubię Semilac na fb jako:Aneta Pokornicka=Kubeł
    lubię fanpage jako: Aneta Pokornicka-Kubeł
    obserwuję instagram Semilac: Tak aneta_pokornicka
    obserwuję instagram bysia143: Tak/Nie (nazwa)
    odpowiedź: Hitem powinien zostać kolor nr140- Little Stone. Rewelacyjnie komponowałby się z letnim trendem makijażowym na nudziakowe,sexi usta.
    email: andziakubel@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  11. Udział wzięty już jakiś czas temu na facebooku <3

    OdpowiedzUsuń
  12. obserwuję blog jako: Patrycja P
    lubię Semilac na fb jako: Patrycja Pietruszewska
    lubię fanpage jako: Tak Patrycja Pietruszewska
    obserwuję instagram Semilac: NIE
    obserwuję instagram bysia143:Nie
    odpowiedź: Myślę, że bardzo letni kolorek to Mint i Banana, pięknie wyglądają razem jak i osobno. latem swietnie bym się w nich czuła. Za cudowny kolorek na lato i nie tylko to również Mardi Gras i ten kolorek mam i podeślę na maila moj pomysł na ten lakier :)
    email: kosmetycznie1993@gmail.com
    link do baneru http://kosmetycznie1993.blogspot.com/ ( w bocznym pasku, na dole )

    OdpowiedzUsuń
  13. obserwuję blog jako: Natalia - juicy raspberry
    lubię Semilac na fb jako: Natalia Zet
    lubię fanpage jako: TAK Natalia Zet
    obserwuję instagram Semilac: Tak juicyraspberryblog
    obserwuję instagram bysia143: Tak juicyraspberryblog
    odpowiedź: Hit lata 2016? Dla mnie to zdecydowanie Semilac 125 Swan Lake. Cudowny kobalt, który idealnie współgra z lekką opalenizną. Moim zdaniem kolor idealny na lato, ale równiez dobrze sprawdzi się również w pozostałe pory roku. Jest cudowny ♥ :)
    email: allaboutcheapcosmetics@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. banner na blogu: http://juicy-raspberry.blogspot.com/

      Usuń
  14. Obserwuję jako Marzena Markiewicz Hair is my life
    Lubię Semilac na Facebook jako Marzena Markiewicz
    Lubię Fanpage jako Marzena Markiewicz
    Instagramu nie posiadam
    Odpowiedź Hit na Lato,to Lazure Dream 000,który kojarzy mi się z Wakacjami,morzem i Latem
    Baner na blogu http://mmhairismylife.blogspot.com pod postami

    OdpowiedzUsuń
  15. obserwuję blog jako:Iwona R
    lubię Semilac na fb jako:Iwona Rogala
    lubię fanpage jako: Tak
    obserwuję instagram Semilac: Tak-NONKA90
    obserwuję instagram bysia143: Tak- NONKA90
    odpowiedź:Hitem lata 2016 kolory Semilac 143 Fresh Lime - ponieważ jest taki świeży i oryginalny . Nie mam jeszcze tego kolorku wiec zdjecia nie wyśle :/
    email: iwonarogala1990@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  16. obserwuję blog jako: Magdalena Winchester
    lubię Semilac na fb jako: Magdalena Owczarczyk
    lubię fanpage jako: nie
    obserwuję instagram Semilac: nie
    obserwuję instagram bysia143: nie, ale mam Cię na snapie - marudziara :P
    odpowiedź: Hit lata - 032 Biscuit - super pastelowy kolor, pasuje do dni słonecznych i deszczowych.
    email: magdalenawinchester@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  17. obserwuję blog jako:kobiecy swiat widziany moim okiem
    lubię Semilac na fb jako: Karolina Basek
    lubię fanpage jako: Tak jako Karolina Basek
    obserwuję instagram Semilac: Tak ko_obiecy_swiat
    obserwuję instagram bysia143: Tak ko_obiecy_swiat
    odpowiedź:Hitem powinien być kolor 022 MINT. Do tej pory nie wzruszał mnie jakoś szczególnie ale jak zobaczyłam go na żywo to przepadłam! Idealny na lato, żywy, nasycony, oryginalny ! Kojarzy mi się z wakacjami, wodą, beztroską no mój letni hit!
    Osobiście zwracam ogromną uwagę na paznokcie, lubię jak są ładnie pomalowane - z pomysłem. Kto nie lubi wakacji ? No właśnie. Każda z nas chce ładnie wyglądać, panuję taka wielka nagonka na super ciało bo przeciez jak się pokażesz na plazy. A ja zawsze byłam zwolenniczką powiedzenia, że diabeł tkwi w szczegółach. Nie każdy może miec idealną szczupłą sylwetkę, to nie jest takie hop siup, nie zawsze nasze ciało chce z nami współpracować. Nie na wszystko mamy wpływ, a na paznokcie owszem. Zawsze możemy coś z nimi zrobić. I uważam, że wakacje są takim czasem kiedy powinniśmy pokazywać je w pięknej formie. Miętowy kolor to jest to ! Z czym kojarzy się mięta? Ze świeżością a tego tak bardzo pragniemy w gorące dni - orzeźwienia ! :)

    email:kobiecyswiat.widzianymoimokiem@gmail.com
    BANER : TAK. https://kobiecy-swiat-widziany-moimokiem.blogspot.com/
    Zdjęcie na maila wysłane :)

    OdpowiedzUsuń
  18. obserwuję blog jako:Truskawkowy Świat
    lubię Semilac na fb jako:Truskawkowy Świat Blog
    lubię fanpage jako: Tak Truskawkowy Świat Blog
    obserwuję instagram Semilac: Tak Truskaweczka.18
    obserwuję instagram bysia143: Tak Truskaweczka.18
    odpowiedź:Wybrałam 3 kolorki, które uważam, że powinny być hitem lata 2016.Jest to 022 Mint, 130 Sleepign Beauty i 003 Sweet Pink.Uwielbiam każdy z tych kolorków.Na początku Sleeping Beauty sprawiał mi problemy, prześwitywał i wyglądał słabo, ale nauczyłam się z nim pracować i jestem zadowolona z efektu.Uważam, że te 3 kolorki połączone ze sobą wyglądają obłędnie z resztą osobno również robią wrażenie.Niesamowicie wyglądają na opalonej skórze.Zdjęcie dodałam do odpowiedzi na Facebooku:)
    email: panterka241@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuję blog jako: żaneta serocka
    lubię Semilac na fb jako: żaneta serocka
    lubię fanpage jako: żaneta serocka
    odpowiedź: semilac sleeping beauty bo to piękna brzoskwinia, która idealnie współgra z wakacyjną opalenizną.
    email: cytruska87@gmail.com

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz. Staram się odpowiadać na większość z nich:)